Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


27-09-2012
Pernille Sølling fejrer 25 år hos Lett AdvokatfirmaDen 5. oktober 2012 fejrer advokat og partner Pernille Sølling 25-års jubilæum i LETT. I 1987 blev Pernille Sølling cand.jur. fra Københavns Universitet og startede en karriere som advokatfuldmægtig hos Lett Advokatfirma, hvor hun i 2000 blev udnævnt til partner. Særligt forsikrings- og erstatningsretten og retssager har gennem tiden interesseret Pernille Sølling, der har ført et betydeligt antal retssager for Højesteret, landsretterne og byretterne for især forsikringsselskaber og offentlige myndigheder. Flere sager har haft stor betydning for forsikringsbranchen, herunder bonus- og rentegarantisager i forbindelse med pensionsordninger og sager vedrørende produktansvar. Pernille Sølling er i internationale publikationer anerkendt som en af Danmarks førende forsikringsretlige eksperter.

Pernille Sølling har undervist på Forsikringshøjskolen og er censor ved retssagsprøven for advokatfuldmægtige. Derudover er hun medredaktør på Schultz’ forsikrings- og erstatningsretlige juraportal, FEF Portalen. Som repræsentant for Advokatsamfundet har Pernille Sølling desuden været med til at udarbejde Vejledning for byggevoldgift, VBA-2007, og hun er forfatter til en bog om entrepriseforsikring.

Jubilæet bliver fejret med en reception hos LETT på Rådhuspladsen 4, 4. sal, 1550 København V den 5. oktober 2012 fra 14.30-17.00.

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22