Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


13-03-2013
BvHD bliver en del af internationalt advokatfirma

Det internationale Bird & Bird fusionerer med advokatfirmaet BvHD. Dermed får Danmark et nyt – og reelt det eneste – advokatfirma, som dækker Europa, Mellemøsten og Asien. De eksisterende kerneområder i BvHD bliver suppleret med nye, og målsætningen er at fordoble antallet af jurister inden for de næste 2 – 3 år.

Efter et tæt og succesfuldt samarbejde går danske BvHD og globale Bird & Bird nu hele vejen og fusionerer den 1. maj 2013. Hermed bliver Bird & Bird det eneste internationale advokatselskab med egne kontorer i Danmark i henholdsvis København og Skanderborg.

BvHD er navnlig kendt for sine kernekompetencer inden for IT, IPR, udbud og generel rådgivning af it-virksomheder. En oprustning er allerede i gang inden for områderne Corporate, M&A og Commercial under ledelse af Christian Scherfig, der tiltrådte som partner i slutningen af 2012. Christian har tidligere været partner i og leder af Hortens corporate afdeling.

Herudover tiltræder Ulrik Laustsen som partner i corporate teamet pr. 1. april. Ulrik kommer fra en stilling som leder af Eversheds danske corporate afdeling og har stor erfaring med internationale virksomhedsoverdragelser.

De ca. 20 advokater i BvHD får nu 1.000 nye kollegaer, og der er lagt en offensiv vækststrategi for Danmark med et mål om en fordobling af antal advokater inden for en treårig periode.
 


 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22