Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


22-03-2013
Partner i LETT Line Marie Pedersen fylder 40 år

Den 3. april fylder LETTs ukronede miljødronning 40 år og kan samtidig fejre 15 års jubilæum i virksomheden. Line Marie Pedersen tog den juridiske kandidateksamen på Københavns Universitet tilbage i 1998 og blev efterfølgende advokatfuldmægtig i det daværende Lett, Vilstrup og partnere, der i 2005 blev til Lett Advokatfirma. I 2010 blev hun partner i LETT og kan i dag se tilbage på en lang karriere med fokus på miljøretsforhold.

Line Marie Pedersens karriere tæller miljøsager for en lang række danske virksomheder, institutioner og offentlige myndigheder, heriblandt DBS, Topdanmark Forsikring A/S, AIG, Shell, Uno-X Energi A/S og Uno-x Automat A/S. Line Marie Pedersens seneste sag vandt hun i Østre Landsret, der omhandlede en tvist, hvor en Region blev pålagt erstatningsansvar over for en privat køber af en forurenet beboelsesejendom.

Øget fokus på miljøret
Gennem sin karriere har Line Marie Pedersen oplevet, at området for miljøret har ændret sig betydeligt fra at omhandle traditionel jord- og vandforurening til i dag også at fokusere på habitatbeskyttelse, fredninger og klimatilpasning. På Rådhuspladsen i København er Line Marie Pedersen fagenhedschef for 20 jurister og har samtidig et tværgående samarbejde med LETTs afdeling i Aarhus, hvor hun, med et indgående kendskab til el- og varmeforsyningslovgivningen rådgiver energivirksomheder.


 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22