Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


18-06-2013
Advokat Hans Hedegaard fylder 50 år

Hans Hedegaard, advokat og partner i Plesner Advokatfirma, fylder 50 år den 19. juni 2013.

Hans Hedegaards karriere startede i det hæderkronede advokatfirma O. Bondo Svane ‒ i dag Plesner ‒ under landsretssagfører Helge Hassel, fra hvem Hans Hedegaard modtog en klassisk generalist uddannelse med stor vægt på faglighed, personlig integritet og etik, men bestemt også værdien af altid at sætte klientens interesser i fokus. Hans Hedegaard blev partner i Plesner i 1998 og har gennem de seneste 15 år specialiseret sig inden for Corporate Finance, hvor hans primære arbejdsområde er køb og salg af virksomheder (private M&A). Gennem årene er det blevet til tæt på 100 transaktioner for Plesners såvel danske som udenlandske klienter omfattende blandt andre AP Pension, Siemens, Ford Motor Co., Orkla, CVC Capital Partners, Montagu Private Equity, Langholm Capital m.fl. Senest har Hans Hedegaard forestået Montagu Private Equity's succesfulde salg af Unifeeder A/S ‒ et selskab han selv bistod Montagu med at købe i 2007. I tillæg til sit arbejde for Plesners klienter har Hans Hedegaard gennem alle årene været særdeles aktiv på de indre linjer, hvor han blandt andet i godt ti år havde ansvaret for Plesners nyansættelser, og ligeledes er Hans Hedegaard nu for anden gang i Plesners bestyrelse. Ved siden af sit arbejde er Hans Hedegaard en passioneret lystfisker, skiløber og squashspiller. Hans Hedegaard har tre børn og er gift med Charlotte Hedegaard.
 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22