Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


24-06-2013
Ny advokat hos Advokatfirmaet Søren Thygesen - Sune Sørensen

Sune Sørensen er pr. 24. juni tiltrådt som advokat hos Advokatfirmaet Søren Thygesen, Herning. Kontoret indgår i et samarbejde med Brockstedt-Kaalund Advokater. Sune Sørensen kommer fra en lignende stilling hos Advokatfirmaet Dahl.

 

Sune Sørensen er 42 år og uddannet cand. jur. i 2000 og har blandt andet beskæftiget sig indgående med insolvensret, og han er i den forbindelse certificeret insolvensadvokat. Samtidig er Sune Sørensen specialiseret inden for bankjura og har gennem en årrække fungeret som advokat for flere pengeinstitutter, hvorfor han er særdeles bekendt med de særlige juridiske problemstillinger, som optræder i bankverdenen. Endvidere er Sune Sørensen specialiseret inden for rets- og voldgiftssager samt erstatning- og forsikringsretten. Med sin betydelige erfaring med at føre rets- og voldgiftssager er Sune Sørensen således af Advokatsamfundet antaget som censor ved den praktiske retssagsprøve på advokatuddannelsen. Endelig har Sune Sørensen de seneste 10 år undervist på Erhvervsakademiet i faget erhvervsjura i den finansielle sektor, hvor han også er censor.
 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22