Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


10-07-2013
Advokat Michael Camphausen fylder 40 år

 

Michael Camphausen, advokat, PhD, fylder i dag 40 år. Michael Camphausen er advokat i LETT Advokatpartnerselskab med speciale i finansiel regulering. Han har mange års erfaring med rådgivning om især pengeinstitutternes regulatoriske forhold. Michael Camphausen er herudover tilknyttet Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet som associeret forsker i reguleringen af og tilsynet med de finansielle virksomheder. Michael Camphausen er anerkendt for sin store faglighed og ekspertise inden for pengeinstitutternes retsforhold og benyttes ofte som foredragsholder i mange sammenhænge og som ekspertkommentator i medierne. Han er desuden forfatter til adskillige artikler og klummer mv. om bankjuridiske forhold, herunder en PhD-afhandling om pengeinstitutter, og har i en årrække undervist studerende, bankansatte m.fl. i bankret. Michael Camphausen bor på Frederiksberg med Karin, og sammen har de børnene Samuel (5) og Celia (2).
 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22