Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


29-08-2013
Nye advokater hos Advokatgruppen

Advokat Marita S. Hinge, der arbejder med familie- og arveret, kommer fra en stilling hos AdvoCare Advokater. Hun har de seneste 7 år arbejdet med familie- og arveretlige sager, herunder i særdeleshed sager om forældremyndighed, barnets bopæl, skilsmisser, tvangsfjernelser, arv og testamenter.

 

Marita S. Hinge er 38 år og cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2006 med speciale i forældremyndighed og samvær. Hun får base på Advokatgruppens Aarhus-kontor.
 

Advokat Søren Frandsen, der tiltræder hos Advokatgruppen Fredericia, kommer fra FredericiaAdvokaterne.
 

Søren Frandsen, der er 58 år og har møderet for Landsret og Højesteret, har siden 1984 arbejdet som advokat i Fredericia og har en bred berøringsflade med det lokale erhvervsliv, Blandt hans hovedarbejdsområder er selskabs- og anden erhvervsret, herunder virksomhedsoverdragelser, køb og salg af faste ejendom og retssager. Han rådgiver også privatklienter.
 

Begge advokater starter deres nye jobs 1. september 2013. 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22