Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


02-10-2013
Advokat og parner Michael Hopp fylder 40

Michael Hopp, advokat og partner i Plesner Advokatfirma, fylder 40 år den 9. oktober 2013.

 

Michael Hopps karriere startede med en kort men lærerig periode i Told- og Skattestyrelsen, inden han i 2000 kom til det daværende Plesner Svane Grønborg - i dag Plesner. Her modtog han en bred uddannelse inden for immaterialret og IT-ret under advokat Per Håkon Schmidt og advokat - i dag højesteretsdommer - Michael Rekling, med stor vægt på faglighed, integritet og etik. Michael Hopp blev partner i Plesner i 2009 og arbejder i gruppen for TMT (technology, media, telecommunications).

 

Michael Hopp har igennem de seneste ti år specialiseret sig inden for persondataret, markedsføringsret og e-handel - og inden for krydsfeltet mellem disse juridiske områder, hvor f.eks. loyalitetsprogrammer mv. skaber nye interessante muligheder for virksomhederne. Han arbejder også med medieret og ophavsret.

 

Michael Hopp har to børn - et sæt tvillinger på fire år - med advokat Jette Tang, der er associeret partner i Plesner. Fritiden tilbringes med familien, hvor løbetræning, god mad og vinsamlingen er i fokus.
 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22