Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


21-11-2013
Horten udvider sit konkurrenceret-team

Marie Løvbjerg, 29, er blevet ansat hos advokatfirmaet Horten, hvor hun bliver en del af det særlige team for konkurrenceret med særligt fokus på konkurrenceretlige og statsstøtteretlige sager.

 

Marie Løvbjerg kommer senest fra en stilling som fuldmægtig hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, hvor hun har specialiseret sig inden for overtrædelser af dansk og europæisk konkurrencelovgivning, fusioner samt statsstøttesager inden for byggeri, industri, transport og energi. Hun har også været tilknyttet styrelsens kartelteam. Marie Løvbjerg er uddannet cand.jur. fra Syddansk Universitet.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22