Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


11-12-2013
Bog om rekonstruktionen af Brøndby IF

Rekonstruktionen af Brøndby IF er historien om en intens periode i den berømte fodboldklubs liv, hvor spillere og virksomheden, medarbejdere og rådgivere, investorer og fans, personer og myndigheder sammen sikrede en succesfuld videreførelse af Brøndby IF. Kampklar til fremtiden – Rekonstruktionen af Brøndby IF indeholder indlæg fra de involverede og giver et sjældent indblik i, hvordan en fodboldklub og virksomhed på kanten af konkurs igen bliver kampklar til fremtiden.

- Med den nye ledelse og ro i ejerkredsen er historien om Brøndby IF godt på vej til at blive en helt usædvanlig og dramatisk erhvervshistorie, der kan vise sig at ende godt – og som trodsede alle skeptikere og al sund fornuft, når det stod værst til, skriver Steffen Lüders, bestyrelsesformand og senior partner i Mannov, der er en blandt bogens 39 bidragydere.

Rekonstruktionen af Brøndby IF er en historie, der genspejler ganske mange af de problemer, som dele af dansk erhvervsliv har oplevet siden finanskrisen. Med inspirerende bidrag belyses Brøndby IF’s krise og efterfølgende genoprejsning til inspiration for alle, der ønsker at få indblik i en rekonstruktion, der går over i historiebøgerne.

- Vi håber, at bogen vil give alle lyst til at lade sig begejstre både af fodboldens facetter, men mindst lige så meget af juraens og menneskenes evne til at skabe gode og rigtige løsninger i komplekse situationer, udtaler Henrik Sjørslev, Managing Partner i LETT.

LETT rådgav Brøndby IF i forbindelse med rekonstruktionen, kapitalplanen og de gennemførte aktieemissioner, der gjorde Brøndby IF kampklar til fremtiden.

Læsere kan downloade bogen som pdf-fil eller iBook via www.lett.dk/brondbyif

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22