Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


19-02-2014
Ny jurist hos MAQS - Klaus Josefsen

Klaus Josefsen, der i en lang årrække har arbejdet i såvel Indenrigsministeriet som i en række kommunale organisationer, skifter til advokatfirmaet MAQS Law Firm. Klaus Josefsen har fungeret som ledende juridisk rådgiver i flere kommuner og kommer aktuelt fra en stilling som chefjurist i Bornholms Regionskommune. Sideløbende hermed er han ekstern lektor i forvaltningsret på Aarhus Universitet.

 

I MAQS skal han være med til at styrke kompetencerne inden for det offentligretlige område. Klaus Josefsens specialer er forvaltningsretlige emner og kommunernes retsforhold, herunder offentlighedslov, forvaltningslov og persondataret samt kommunalfuldmagtsforhold.
 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22