Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


12-03-2014
Nyansættelse: Advokat med international erfaring til Horten

Lars Lüneborg er pr. 1. marts tiltrådt som advokat hos Horten Advokatpartnerselskab i København. Lars Lüneborg kommer fra en stilling som associate i et af verdens førende advokatfirmaer, Linklaters i London, hvor han i en årrække har arbejdet med international bank- og finansieringsret, herunder har han været udstationeret til en af de store investeringsbanker i London.
 

Lars Lüneborg har gennem sin karriere opbygget stor erfaring med internationale lånetransaktioner, og han vil indgå i Hortens gruppe for bank- og finansieringsret med henblik på at styrke dette markedssegment.
Han er cand. jur. fra Københavns Universitet og har en HD i finansiering fra Copenhagen Business School. Tidligere har han arbejdet for advokatfirmaet Eversheds i henholdsvis København og London. Lars  arbejder desuden som bestyrelsesmedlem.
 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22