Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


12-03-2014
Anne Marie Abrahamson ny partner i advokatfirmaet Mazanti-Andersen,

Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere og advokat Anne Marie Abrahamson har indgået aftale om partnerskab.
 

Anne Marie Abrahamson er en fagligt anerkendt advokat med speciale i arbejds- og ansættelsesret. Hun yder rådgivning til såvel danske som internationale klienter inden for alle områder af ansættelsesretten og har desuden en særlig interesse for offentlig ansættelsesret og persondataret. Anne Marie har gennemført adskillige komplekse analyser og compliance-processer, såvel på det ansættelsesretlige som på det persondataretlige område. Derudover er hun en erfaren procedør og har betydelig erfaring inden for såvel retssags- som voldgiftsbehandling. Hun er en hyppigt anvendt foredragsholder, og hun afholder ofte kurser for såvel kunder som andre advokater vedrørende arbejds- og ansættelsesretlige emner.
 

”Vi ser frem til at byde Anne Marie Abrahamson velkommen i vores virksomhed. Vi har stor respekt for hendes faglige dygtighed, hendes engagement i sagerne og hendes mange positive personlige egenskaber,” siger Philip Thorsen, partner hos Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere.
 

”Anne Marie Abrahamsons forretning indenfor arbejds- og ansættelsesretten og persondataretten passer perfekt ind i vores virksomhed, som allerede har en betydelig kompetence inden for disse områder. Compliance programmer og whistleblowerordninger er i stigende grad udviklet af firmaet i de forgangne år, og Anne Marie Abrahamsons kompetencer og kapacitet vil drive værksten videre også inden for dette område,” siger Philip Thorsen.
 

Anne Marie Abrahamson fortsætter i specialistfirmaet Labora Legal indtil den 31. maj 2014, hvorefter hun indtræder i Mazanti-Andersen, Korsø Jensen & Partnere i firmaets nyere domicil på Amaliegade 10 pr. 1. juni 2014

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22