Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


18-03-2014
Kromann Reumert og DVJ kårer Årets Virksomhedsjurist

Kromann Reumert og Danske Virksomhedsjurister (DVJ) uddeler den 12. juni 2014 for første gang prisen "Årets Virksomhedsjurist" hos Kromann Reumert i København.
 

Danske virksomhedsjurister spiller i højere grad en strategisk og værdiskabende rolle i virksomhederne. Med prisen "Årets Virksomhedsjurist" ønsker Kromann Reumert og Danske Virksomhedsjurister (DVJ) at synliggøre virksomhedsjuristernes værdi for dansk erhvervsliv.
 

Årets Virksomhedsjurist kåres af en komité bestående af direktions- og bestyrelsesmedlemmer, advokater og virksomhedsjurister, og prisen uddeles for en særlig anerkendelsesværdig indsats for den virksomhed, som virksomhedsjuristen arbejder i eller for fremme af anerkendelsen af og forståelsen for virksomhedsjuristens rolle. Prisen kan uddeles såvel til en person som til et team.
 

Indstil de bedste kandidater
Alle kan indstille en virksomhedsjurist eller et team til prisen. Fristen for indstillinger er den 25. april 2014.

Udfyld din indstilling her.
Læs mere om Årets Virksomhedsjurist her.
 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22