Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


14-04-2014
Ny COO og vicedirektør i Bech-Bruun

Christian Ejvin Andersen tiltrådte den 1. april 2014 som ny COO og vicedirektør i Bech-Bruun.


Den 1. april 2014 trådte en ny direktion i kraft i Bech-Bruun. Nyeste medlem af direktionen er Christian Ejvin Andersen, der er ny COO og vicedirektør.


Christian Ejvin Andersen er 43 år, uddannet cand.polit. og kommer fra en stilling som managing partner i den danske del af den internationale kommunikationsvirksomhed Kreab Gavin Anderson.Han har tidligere været ansat i Finansministeriet, været politisk rådgiver for en københavnsk borgmester og været managing partner i kommunikationsbureauet GRØN EJVIN ANDERSEN.


"Jeg glæder mig til at lære en ny branche at kende og være med til at udvikle Bech-Bruun, så positionen i front på markedet ikke bare bevares, men også styrkes. Og jeg glæder mig specielt til samarbejdet med alle mine nye kollegaer i en af Danmarks mest videntunge virksomheder,” siger Christian Ejvin Andersen.

 
Udover Christian Ejvin Andersen tæller Bech-Bruuns nye direktion managing partner Simon Evers Kalsmose-Hjelmborg, der også tiltrådte den 1. april 2014, og økonomidirektør Martin Riber Povlsen.


Nyheden blev bragt på Bech-Bruuns hjemmeside den 3. april 2014.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22