Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


14-05-2014
Horten-advokat kåret til Talent 100

Advokat hos Horten Annelouise Dalgaard Pedersen er kåret til Talent 100 af Berlingske Business Magasin. Hvert år udnævner magasinet 100 af de største danske talenter, der i en tidlig alder har nået store resultater.

 

Annelouise Dalgaard Pedersen begyndte hos Horten Advokatpartnerselskab som studentermedhjælper i 2006, mens hun læste på Københavns Universitet, og er i dag en vigtig del af Hortens afdeling for EU-, udbuds- og konkurrenceret.

"Jeg bliver konstant udfordret. Både fagligt og fordi det handler rigtigt meget om at rykke mennesker. Jeg er glad, når alle parter, der er involveret i en udbudsproces, giver udtryk for, at de har følt sig fair behandlet. Så føler jeg, at jeg har tilført processen værdi," fortæller Annelouise Dalgaard Pedersen i Berlingske Business Magasin.
 

At hun tilfører udbudsprocesser værdi, viser hendes resultater gang på gang, siger partner hos Horten, Andreas Christensen:
"Annelouise arbejder målrettet med projektledelse og -styring i et fag og over for et klientsegment, som traditionelt ikke har set advokaten som drivkraft i diverse processer. Hendes tilgang til det juridiske håndværk er nyskabende, og hun agerer med et engagement, som gør, at løsninger konstant udvikles og videreudvikles."

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22