Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


21-05-2014
Ny fuldmægtig hos Advokatfirmaet Drachmann

Advokatfirmaet Drachmann har ansat Sissel Victoria Egede-Pedersen som advokatfuldmægtig pr. 14. maj 2014.

Sissel Victoria Egede-Pedersen kommer fra en stilling som advokatfuldmægtig hos Advodan, Tønder.

 

Hos Advokatfirmaet Drachmann skal Sissel Victoria Egede-Pedersen beskæftiger sig med generel rådgivning inden for dele af både erhvervsret og privatretten. Sissel Victoria Egede-Pedersen bistår blandt andet med oprettelse af testamenter og ægtepagter, behandling af erstatningskrav, rådgivning i forbindelse med lejeret samt behandling af retssager.

 

Sissel Victoria Egede-Pedersen beskæftiger sig endvidere med inkasso og realkreditinkasso, herunder inddrivelse af tilgodehavender og gennemførsel af fogedsager.

 

Herudover rådgiver Sissel om ansættelsesretlige forhold.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22