Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


03-06-2014
40 års fødselsdag - Jacob Rix

Nyudnævnte juniorpartner, Jacob Rix, fylder 40 år tirsdag den 3. juni. Jacob Rix blev cand. jur. på Århus Universitet i 2001 og blev advokat i 2007.

 

Jacob Rix er skatteretsadvokat i advokatpartnerselskabet Lund Elmer Sandager, hvor han primært rådgiver om skatteretlige forhold indenfor det erhvervsretlige segment. Derudover har Jacob Rix undervist på Leiden University i Holland i international taxation, på Odense Universitet i selskabsret og skatteret og er pt. ekstern lektor i skatteret ved Københavns Universitet.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22