Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


13-06-2014
Jeppe Høyer Jørgensen tiltræder som partner i LETT

LETT styrker afdelingen for arbejds- og ansættelsesret og optager pr. 16. juni 2014 advokat Jeppe Høyer Jørgensen som partner på kontoret i København.

 

Jeppe har været specialistpartner i Hannes Snellman siden 2011 og er højt specialiseret inden for arbejds- og ansættelsesret. Han rådgiver multinationale og nationale virksomheder og koncerner inden for alle erhvervsrelaterede problemstillinger indenfor området, herunder om større omstruktureringer og transaktioner og har erfaring i rådgivning om kollektive arbejdsretlige forhold og tvister, bl.a. vedrørende virksomhedsoverenskomster.

 

Jeppe Høyer Jørgensen dimitterede fra Københavns Universitet i 1996 og har suppleret jurastudiet med en LL.M fra McGill University i Montreal.

 

Han er forfatter og medforfatter til en række bøger og artikler om arbejds- og ansættelsesret og er anbefalet af førende internationale rankinginstitutter inden for ansættelsesret.

 

Jeppe er 44 år, bor i Jægersborg med sin kone og deres tre børn.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22