Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


23-06-2014
ISS vinder Virksomhedsjurist­prisen 2014


Fra venstre: Formand for DVJ Joachim Brøns, partner og bestyrelsesformand Marianne Philip (formand for priskomitéen), bestyrelsesmedlem Tobias Steinø fra Københavns Retshjælp og Group General Counsel (SVP) fra ISS Bjørn Raasteen med det juridiske team.

 

Ved en prisuddeling i København har den juridiske afdeling i ISS vundet "Årets Virksomhedsjuristpris 2014".

 

Prisen er skabt på et initiativ fra foreningen Danske Virksomhedsjurister (DVJ) og Kromann Reumert for at synliggøre virksomhedsjuristernes værdi for dansk erhvervsliv.

 

Begrundelsen for valget af ISS lød bl.a.:

”Det juridiske team understøtter og har været med til at udvikle forretningsmodellen for ISS. De har indgået nogle af de største internationale outsourcing-aftaler inden for integrerede facility services, og så har de ydet professionel bistand med kapitalmarkedstransaktioner, herunder den største danske børsnotering i mange år. Det er et imponerende stykke arbejde, og dette var blandt andet tungen på vægtskålen, da vi skulle udvælge vinderen,” siger Marianne Philip, der er formand for priskomiteen samt partner og bestyrelsesformand hos Kromann Reumert.

Læs mere på Kromann Reumerts hjemmeside om prisuddelingen her

 

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22