Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


10-09-2014
Ny advokat hos MAQS Law Firm

MAQS Law Firm har ansat advokat Ulrich Hejle. Han har tidligere været ansat i et af Europas førende kapitalforvaltningsselskaber og styrker dermed MAQS’ stærke kompetencer inden for bank- og finansieringsret yderligere.

 

Ulrich Hejle er specialist inden for asset management og finansiering med særligt fokus på transaktioner og transaktionsrelaterede opgaver. Han har desuden stor erfaring med internationale forhold og rådgiver danske og internationale virksomheder om finansiering i Danmark og udenlandske investeringsbanker om etablering og distribution af finansielle produkter i Danmark.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22