Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


16-09-2014
Gitte Møller Iversen ny leder i KLA Personskade

KLA Personskade er en stor specialafdeling i advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius.  Advokatfirmaet udvider nu forretningen og åbner en afdeling i København, som den 48-årige advokat Gitte Møller Iversen skal lede.

 

Gitte Møller Iversen har været med til at opbygge KLA Personskade i Esbjerg til Danmarks største specialenhed for personskadesager og har over 18 års erfaring med skadeerstatning. Hun skal nu kæmpe for klienter, der er blevet ramt af for eksempel trafikskader eller arbejdsskader i hovedstaden, hvor hun vil bo i hverdagene - hendes faste base er dog stadig hjemme i Esbjerg med familien.

Du kan læse mere om Gitte Møller Iversens nye job her

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22