Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Morten Ammentorp, advokat og partner i Advokatfirmaet Drachmann i Nykøbing Falster, har netop opnået møderet for Højesteret og har dermed ret til at føre retssager ved landets øverste domstol. Morten Ammentorp beskæftiger sig særligt med virksomheds- og erhvervsrådgivning, hvor han rådgiver om etablering, køb og salg af virksomheder, selskabskonstruktioner, ejeraftaler, fusion, spaltning, generationsskifte og kontrakter. Morten Ammentorp sidder desuden i bestyrelsen i en række lokale virksomheder og foreninger. Gennem de seneste år har Morten Ammentorp desuden, sammen sin kollega advokat Morten Jensen, der er ansat samme sted, beskæftiget sig med rekonstruktion af nødlidende virksomheder og behandling af konkursboer.

01-10-2014
Morten Ammentorp - møderet for Højesteret

Morten Ammentorp, advokat og partner i Advokatfirmaet Drachmann i Nykøbing Falster, har netop opnået møderet for Højesteret og har dermed ret til at føre retssager ved landets øverste domstol.

 

Morten Ammentorp beskæftiger sig særligt med virksomheds- og erhvervsrådgivning, hvor han rådgiver om etablering, køb og salg af virksomheder, selskabskonstruktioner, ejeraftaler, fusion, spaltning, generationsskifte og kontrakter. Morten Ammentorp sidder desuden i bestyrelsen i en række lokale virksomheder og foreninger. Gennem de seneste år har Morten Ammentorp desuden, sammen sin kollega advokat Morten Jensen, der er ansat samme sted, beskæftiget sig med rekonstruktion af nødlidende virksomheder og behandling af konkursboer.

 

Morten Ammentorp har siden studietiden haft en særlig interesse for lejeret og ejendomsadministration, og han rådgiver om alle forhold inden for bolig- og erhvervelejeret, ligesom han jævnligt holder lokale kurser og gå-hjem-møder vedrørende lejeret.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22