Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

I forbindelse med den netop indgåede kammeradvokataftale mellem Finansministeriet og Advokatfirmaet Poul Schmith har Kammeradvokat Karsten Hagel-Sørensen anmodet Hendes Majestæt Dronningen om at blive fritaget for hvervet som kammeradvokat. Dronningen har imødekommet anmodningen ved kongelig resolution, og Hagel-Sørensen blev herefter fritaget for hvervet fra årsskiftet. Kammeradvokaten har siden 1936 været en ledende partner hos Poul Schmith, der bar titlen som kongelig udnævnt kammeradvokat. Karsten Hagel-Sørensen har været kammeradvokat siden 2004. Finansministeriet indgik tidligere aftalen om levering af juridisk bistand til staten – kammeradvokataftalen – med personen kammeradvokaten. Den nye kammeradvokataftale, der træder i kraft ved årsskiftet, er indgået med firmaet Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith.

23-01-2015
Karsten Hagel-Sørensen fritages for hvervet som kammeradvokat

I forbindelse med den netop indgåede kammeradvokataftale mellem Finansministeriet og Advokatfirmaet Poul Schmith har Kammeradvokat Karsten Hagel-Sørensen anmodet Hendes Majestæt Dronningen om at blive fritaget for hvervet som kammeradvokat. Dronningen har imødekommet anmodningen ved kongelig resolution, og Hagel-Sørensen blev herefter fritaget for hvervet fra årsskiftet.

 

Kammeradvokaten har siden 1936 været en ledende partner hos Poul Schmith, der bar titlen som kongelig udnævnt kammeradvokat. Karsten Hagel-Sørensen har været kammeradvokat siden 2004.

 

Finansministeriet indgik tidligere aftalen om levering af juridisk bistand til staten – kammeradvokataftalen – med personen kammeradvokaten. Den nye kammeradvokataftale, der træder i kraft ved årsskiftet, er indgået med firmaet Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith.

 

Hagel-Sørensen har sideløbende med sit hverv som kammeradvokat fungeret som partner og advokat hos Advokatfirmaet Poul Schmith, hvor han  blandt andet har ført sager for Højesteret og EU-Domstolen. Dette fortsætter han med fremover.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22