Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, Anders Ørjan Jensen, fylder 40 år den 8. februar 2015. Han er cand.jur. fra Københavns Universitet og uddannet hos Gorrissen Federspiel, hvor han blev partner i 2011. Anders Ørjan Jensen har også studeret på New York University, School of Law, og har været udstationeret på advokatfirmaet Holland & Knights kontor i San Francisco. Hos Gorrissen Federspiel er Anders Ørjan Jensen gruppeformand for en af firmaets Corporate/M&A-afdelinger, hvor han bistår danske og udenlandske virksomheder med forhold vedrørende selskabsret, kapitalmarkedsret og virksomhedsoverdragelser. Senest bistod han sammen med andre kolleger Auriga Industries i forbindelse med salget af Cheminova til amerikanske FMC Corporation.

04-02-2015
Specialist i børsret og virksomhedshandler


Advokat og partner i advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, Anders Ørjan Jensen, fylder 40 år den 8. februar 2015. Han er cand.jur. fra Københavns Universitet og uddannet hos Gorrissen Federspiel, hvor han blev partner i 2011. Anders Ørjan Jensen har også studeret på New York University, School of Law, og har været udstationeret på advokatfirmaet Holland & Knights kontor i San Francisco.

 

Hos Gorrissen Federspiel er Anders Ørjan Jensen gruppeformand for en af firmaets Corporate/M&A-afdelinger, hvor han bistår danske og udenlandske virksomheder med forhold vedrørende selskabsret, kapitalmarkedsret og virksomhedsoverdragelser. Senest bistod han sammen med andre kolleger Auriga Industries i forbindelse med salget af Cheminova til amerikanske FMC Corporation.

 

Ved siden af det daglige arbejde underviser han i selskabsret og er udpeget medlem af Danske Advokaters fagudvalg for kapitalmarkedsret. Anders Ørjan Jensen bor på Frederiksberg og er gift med Marie Kastrup, der er chefkonsulent i Finansministeriet. Sammen har de to drenge på fem og otte år.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22