Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


25-02-2015
Thomas Markert 40 år

Thomas Markert, advokat (H), og partner i DAHL Advokatfirma fylder 40 år den 2. marts 2015. Thomas Markert er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2000. Han har været hos DAHL Advokatfirma først i Viborg og siden i København kun afbrudt af 1½ år som advokat hos Rønne & Lundgren. Thomas Markert har været med til at stifte det nuværende DAHL Advokatfirma i København i forbindelse med, at han blev medindehaver og direktør i 2010.

 

Thomas Markert arbejder med generel erhvervsretlig rådgivning, som husadvokat for en række klienter. Som sit overvejende speciale arbejder Thomas Markert med insolvensret, herunder rekonstruktion og konkurs, ligesom han er Certificeret Insolvensadvokat. Han har også stor erfaring med virksomhedsoverdragelser, kontrakter samt behandling af større retssager, særligt bestyrelsesansvarssager og ansvarssager for og imod professionelle rådgivere. Thomas Markert opnåede herved møderet for Højesteret i 2008 i en alder af kun 33 år.

 

På de interne linjer har Thomas Markert været en væsentlig ressource i den fortsatte udvikling og vækst af DAHL Advokatfirma i København.  

 

Thomas Markert bor i Brønshøj, og fritiden bruges blandt andet på jagt og motionisttennis samt ferier og oplevelser med hustruen Camilla Groth Markert og parrets to børn.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22