Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Tomas Haagen (48) er pr. 1. april 2015 blevet udpeget som ny Managing Partner hos advokatfirmaet Gorrissen Federspiel. Han afløser Peter Appel, der overtager posten som firmaets bestyrelsesformand efter Niels Heering. Ledelsesændringerne gennemføres som planlagt succession i firmaet. Tomas Haagen er som medlem af Partnerbestyrelsen bragt i stilling til hvervet som Managing Partner. Peter Appel bliver formand efter at have været Managing Partner. Niels Heering var på tilsvarende måde først Managing Partner og derefter formand for partnerbestyrelsen.

27-03-2015
Tomas Haagen ny Managing Partner hos Gorrissen Federspiel

Tomas Haagen (48) er pr. 1. april 2015 blevet udpeget som ny Managing Partner hos advokatfirmaet Gorrissen Federspiel. Han afløser Peter Appel, der overtager posten som firmaets bestyrelsesformand efter Niels Heering.

 

Ledelsesændringerne gennemføres som planlagt succession i firmaet. Tomas Haagen er som medlem af Partnerbestyrelsen bragt i stilling til hvervet som Managing Partner. Peter Appel bliver formand efter at have været Managing Partner. Niels Heering var på tilsvarende måde først Managing Partner og derefter formand for partnerbestyrelsen.

 

Tomas Haagen er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1991. Samme år kom han til Gorrissen Federspiel, hvorfra han blev uddannet advokat i 1994. Derefter blev han udstationeret hos det internationalt anerkendte advokatfirma Slaughter and May i London, hvor han beskæftigede sig med virksomhedshandler og internationale transaktioner. Som 32-årig blev han udnævnt til partner i Gorrissen Federspiel i 1999.

 

Tomas Haagen har et stort dansk og internationalt netværk, og han fungerer som betroet rådgiver for en lang række markante virksomheder, herunder inden for den finansielle sektor. Han er specialist inden for køb og salg af virksomheder og børsforhold og har bistået en lang række danske og udenlandske virksomheder og equity fonde inden for dette område. Han er endvidere bestyrelsesformand i en række virksomheder og fonde, herunder Holm Kommunikation A/S, L5 Invest A/S, Albertsen Fonden og Deloitte Fonden og er formand for Danske Bestyrelsesadvokater.

 

Som Managing Partner bliver det Tomas Haagens opgave at varetage den daglige ledelse af firmaet og fastholde og udvikle Gorrissen Federspiels position i den absolutte top af den danske advokatbranche.

 

Privat bor Tomas Haagen i Charlottenlund sammen med sin hustru Sanne Haagen og parrets tre børn. Fritidsinteresserne tæller alt hvad der har med ”bjerge” at gøre – ski, vandring og mountain bike samt en stærk interesse for ishockey. På et tidspunkt var alle familiens fem medlemmer aktive på ishockeybanen, men i dag spiller kun børnene.

sro
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22