Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Berlingske Nyhedsmagasin har netop kåret advokat hos Kammeradvokaten Anni Noes Westergaard som et af landets største unge erhvervstalenter i sin årlige Talent 100-nominering. Et meget tidligt fokus i karrieren har resulteret i, at Anni Noes Westergaard nu sidder med helt tæt på den digitale understøttelse af det offentlige Danmark, når hun i sit job som advokat hos Kammeradvokaten bistår Staten med at anskaffe store og komplekse IT-systemer. Staten har igennem de seneste år foretaget store og væsentlige IT-anskaffelser med henblik på at sikre et Danmark, som er klar til at tage imod den digitale tidsalder. IT-anskaffelser af den størrelse og kompleksitet, som Staten foretager, forudsætter en tilstedeværelse af stor specialistviden hos alle involverede.

24-04-2015
Advokat Anni Noes Westergaard kåret til Talent100

Berlingske Nyhedsmagasin har netop kåret advokat hos Kammeradvokaten Anni Noes Westergaard som et af landets største unge erhvervstalenter i sin årlige Talent 100-nominering.

 

Et meget tidligt fokus i karrieren har resulteret i, at Anni Noes Westergaard nu sidder med helt tæt på den digitale understøttelse af det offentlige Danmark, når hun i sit job som advokat hos Kammeradvokaten bistår Staten med at anskaffe store og komplekse IT-systemer.

 

Staten har igennem de seneste år foretaget store og væsentlige IT-anskaffelser med henblik på at sikre et Danmark, som er klar til at tage imod den digitale tidsalder. IT-anskaffelser af den størrelse og kompleksitet, som Staten foretager, forudsætter en tilstedeværelse af stor specialistviden hos alle involverede.

 

”Det er afgørende for mig, at jeg kan skabe værdi for kunderne, og det gør man naturligvis bedst, når man kender alle nuancerne inden for det felt, som man opererer inden for,” forklarer Anni Noes Westergaard.

 

”Det er ikke nok at forstå juraen. Hvis du vil være en dygtig advokat, er du nødt til også at kunne forstå kundens forretningsmæssige behov, og inden for mit specialeområde, så forudsætter det en grundlæggende forståelse for det tekniske set-up i anskaffelserne.”

Læs mere om Talent100 her

sro
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22