Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Morten Brehm Jensen startede i april som ny partner hos Bird & Bird i Skanderborg. Morten er en del af den danske Corporate-afdeling og har bl.a. fokus på at betjene iværksættervirksomheder og teknologidrevne virksomheder. Morten er tidligere associeret partner hos Delacour Advokatpartnerselskab og har mere end 15 års erfaring med at varetage alle faser af store og små M&A-transaktioner, private equity investeringer og venture investeringer, herunder udarbejdelse og forhandling af transaktionsvilkårene og håndtering af due diligence processen.

04-05-2015
Ny partner hos Bird & Bird

Morten Brehm Jensen startede i april som ny partner hos Bird & Bird i Skanderborg. Morten er en del af den danske Corporate-afdeling og har bl.a. fokus på at betjene iværksættervirksomheder og teknologidrevne virksomheder.

 

Morten er tidligere associeret partner hos Delacour Advokatpartnerselskab og har mere end 15 års erfaring med at varetage alle faser af store og små M&A-transaktioner, private equity investeringer og venture investeringer, herunder udarbejdelse og forhandling af transaktionsvilkårene og håndtering af due diligence processen.

 

Morten har ligeledes stor erfaring med udarbejdelse og forhandling af forskellige former for commercielle kontrakter, herunder distributionsaftaler og joint ventures.

sro
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22