Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Jan Steen Hansen (46 år) er netop tiltrådt som skatteadvokat hos advokatfirmaet Gorrissen Federspiel. Jan Steen Hansen kommer fra en stilling som partner hos Bruun & Hjejle, hvor han har rådgivet virksomheder og privatpersoner om skatte- og afgiftsretlige forhold. Han har et stort dansk og internationalt kendskab til det skatteretlige område, og har fungeret som betroet rådgiver for en lang række markante virksomheder. Jan Steen Hansen modtog i 1992 sit eksamensbevis fra jurastudiet på Københavns Universitet og aftjente i forlængelse heraf sin værnepligt i civilforsvaret.

05-05-2015
Skatteekspert til Gorrissen Federspiel

Jan Steen Hansen (46 år) er netop tiltrådt som skatteadvokat hos advokatfirmaet Gorrissen Federspiel.

 

Jan Steen Hansen kommer fra en stilling som partner hos Bruun & Hjejle, hvor han har rådgivet virksomheder og privatpersoner om skatte- og afgiftsretlige forhold. Han har et stort dansk og internationalt kendskab til det skatteretlige område, og har fungeret som betroet rådgiver for en lang række markante virksomheder. Jan Steen Hansen modtog i 1992 sit eksamensbevis fra jurastudiet på Københavns Universitet og aftjente i forlængelse heraf sin værnepligt i civilforsvaret.

 

I 1993 blev han ansat som fuldmægtig hos Hjejle Gersted Mogensen og fik møderet for Højesteret i 2005. Han har udgivet en lang række artikler inden for det skatteretlige område og er medlem af DVCA’s Skatteudvalg. Han er desuden medlem af Advokatrådets skatteudvalg og bistår med udformningen af høringssvar til ny lovgivning mv.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22