Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokatfirmaet Drachmann har ansat Maria Kiesbye Damborg som advokat pr. 1. september 2015.

21-09-2015
Ny advokat hos Advokatfirmaet Drachmann

Advokatfirmaet Drachmann har ansat Maria Kiesbye Damborg som advokat pr. 1. september 2015.

 

Maria Kiesbye Damborg kommer fra en stilling som juridisk specialkonsulent i LAG-Sekretariatet hos Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, Nykøbing Falster og tidligere som advokat hos Dahl Advokatfirma, Herning.

 

Hos Advokatfirmaet Drachmann skal Maria Kiesbye Damborg beskæftige sig med generel rådgivning primært inden for erhvervsret. Maria Kiesbye Damborg skal bl.a. bistå vores klienter med førelse af retssager, rådgivning om arbejds- og ansættelsesret og socialret med fokus på handicapområdet.

sro
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22