Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat Sune Riisgaard, Frederiksberg, indtrådte 1. januar 2016 som partner hos Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith. Han startede som fuldmægtig i firmaet i 2002 og blev siden optaget på første hold af firmaets 2-årige intensive udviklingsprogram High Potential.

07-01-2016
Sune Riisgaard udnævnt til partner hos Kammeradvokaten

Advokat Sune Riisgaard, Frederiksberg, indtrådte 1. januar 2016 som partner hos Kammeradvokaten/ Advokatfirmaet Poul Schmith. Han startede som fuldmægtig i firmaet i 2002 og blev siden optaget på første hold af firmaets 2-årige intensive udviklingsprogram High Potential.

 

Sune rådgiver skattemyndighederne i sager om skatter, moms og afgifter. Hans erfaringer spænder vidt fra gennemførelsen af retssager over til nyttiggørelsen af viden opnået qua dette arbejde ved tilrettelæggelse og gennemførelsen af nye projekter hos SKAT. Han har møderet for Højesteret og har ført et stort antal retssager ved såvel byretter, landsretter som Højesteret.

 

Sune bistår løbende SKAT og Skatteministeriet med rådgivning - aktuelt om skatte- og afgiftsmæssige problemstillinger i forbindelse med det fælles inddrivelsessystem EFI samt i forhold til Turnusanalysen af SKAT Indsats.

 

Sune har desuden ansvaret for firmaets rådgivning af skatteforvaltningen i Grønlands Hjemmestyre og varetager i den forbindelse selvstyrets interesser i forbindelse med store/principielle retssager.

 

Privat er Sune Riisgaard gift og har tre børn i alderen 3-11, som han tilbringer fritiden sammen med. Familien holder af at rejse. Er der tid til overs holder Sune af at læse bøger - senest med samfundsmæssig og historisk islæt.

sro
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22