Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat (L) Søren Wolder er optaget som partner i DAHL Advokatfirma.

21-01-2016
Ny partner i DAHL Advokatfirma

Advokat (L) Søren Wolder er optaget som partner i DAHL Advokatfirma.

 

Søren Wolder bor i Silkeborg og er specialist inden for immaterialret, IT-ret og persondataret. Han beskæftiger sig inden for immaterialretten navnligt med produktkrænkelsessager og med registrering af varemærker og designs.

 

Herudover beskæftiger Søren Wolder sig med udarbejdelse og forhandling af aftaler om udnyttelse af immaterialrettigheder (licensaftaler) og om behandling af persondata. Inden for it-retten er arbejdsområderne bl.a. implementeringskontrakter, vedligeholdelsesaftaler, outsourcing, licensbetingelser mv.

 

Optagelsen er med til at konsolidere DAHLs placering som et af landets absolut førende advokatfirmaer inden for IT- og IP-ret.

 

DAHL Advokatfirma er et af landets største og har flere end 80 specialiserede jurister på kontorerne i Esbjerg, Herning, København, Randers og Viborg.

sro
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22