Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

35 nye juridiske talenter har netop afsluttet deres første uge som stipendiater og fuldmægtige på Kromann Reumerts kontorer i København og Aarhus.

08-02-2016
Kromann Reumert siger velkommen til 35 nye talenter

35 nye juridiske talenter har netop afsluttet deres første uge som stipendiater og fuldmægtige på Kromann Reumerts kontorer i København og Aarhus. Her skal de fremover bruge deres kompetencer fra studiet i praksis og kickstarte deres karrierer som erhvervsadvokater hos Danmarks førende advokatvirksomhed.

 

“På studiet lærer man en masse om lovtekster og paragraffer - som fuldmægtig lærer man at anvende den viden i praksis til gavn for Kromann Reumerts klienter". Sådan lyder det fra Amanda Line Staun, der har været advokatfuldmægtig hos Kromann Reumert siden februar 2015. Og det er den rejse, de 35 nye stipendiater og fuldmægtige begyndte den 1. februar 2016 med en tætpakket introuge med undervisning i alt fra god sagsbehandling til IT-systemer.

 

"Det er helt afgørende for Kromann Reumert som videnvirksomhed, at vi hele tiden tiltrækker de rigtige medarbejdere, som har lyst til en karriere som erhvervsadvokater - og som har lyst til at blive en del af Kromann Reumert og vores grundlæggende værdier: Kvalitet, forretningsforståelse, troværdighed og samarbejdsglæde," siger Managing Partner Arne Møllin Ottosen.

 

Det faglige program blev også spædet op med sociale aktiviteter - bl.a. teambuilding sammen med direktionen og den nytiltrådte HR-chef Birgitte Brix Bendtsen. Efter introugen påbegynder de nye fuldmægtige et forløb, der bl.a. byder på kompetenceudvikling, kurser og fagdage og et toårigt undervisningsforløb i juridisk engelsk.

 

"Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Derfor har vi sat alle sejl til for at give de nye fuldmægtige og stipendiater den bedste start på deres karriere i Kromann Reumert - med alt hvad det indebærer af faglig undervisning og sociale aktiviteter," siger Birgitte Brix Bendtsen. "Vi måler læringseffekten af vores introduktionsprogram, så vi ved, hvordan vi bedst kan understøtte vores nye medarbejderes læring og sikre, at de hurtigt og effektivt bliver klar til deres arbejde og til at bidrage til deres egen og vores klienters succes. Men vi glemmer ikke det sociale og sørger for, at de kommer godt fra start og kan mærke den helt særlige samarbejdsglæde, der karakteriserer Kromann Reumert."

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22