Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


15-02-2016
Ny partner til Gorrissen Federspiel

Advokat Jan Hellmund Jensen er optaget som partner pr. 15. februar 2016. Dermed udbygger Gorrissen Federspiel firmaets ekspertise inden for projektudvikling af fast ejendom. Jan kommer til Gorrissen Federspiel med en betydelig erfaring, og han har i en årrække bistået en række virksomheder med sager relateret til fast ejendom med særlig fokus på projektudvikling og OPP-projekter. Jan har bistået med udvikling af en række større butikscentre samt udvikling af nye bydelsområder i Aarhus og Aalborg.


 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22