Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Sara Jursic (46 år) er ny HR-chef hos advokatfirmaet Gorrissen Federspiel.

19-02-2016
Ny HR-chef til Gorrissen Federspiel

Sara Jursic (46 år) er ny HR-chef hos advokatfirmaet Gorrissen Federspiel. Sara Jursic er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet (1998) og har en årrække været ansat i Beskæftigelsesministeriet, inden hun hos PwC, Grontmij og senest Deloitte har beskæftiget sig med change management, performance management og talent management. Sara Jursic får ansvaret for Gorrissen Federspiels HR-afdeling og firmaets kommende HR-strategi, hvor netop talentudvikling bliver en afgørende faktor for den fortsatte udvikling i et af landets største erhvervsadvokatfirmaer med godt 400 medarbejdere, herunder 220 jurister.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22