Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Martin Christian Kruhl er udnævnt som partner i LETT advokatpartnerselskab

25-02-2016
Partnerudnævnelser i LETT Aarhus og København

Martin Christian Kruhl er udnævnt som partner i LETT advokatpartnerselskab

Martin Christian Kruhl er pr. 1. januar 2016 udnævnt som partner i LETT i Aarhus. Han er specialiseret inden for selskabsret, M&A og finansiel regulering og har 10 års erfaring. Han rådgiver bl.a. om køb og salg af virksomheder til kapitalfonde og industrielle købere. Martin har desuden skrevet en række bøger og artikler inden for sine specialeområder, ligesom han underviser i disse. Martin startede sin karriere som fuldmægtig hos Delacour i Aarhus, og har siden 2007 været ansat i LETT.

 

Joachim Kundert Jensen er udnævnt som partner i LETT Advokatpartnerselskab

Joachim Kundert Jensen er pr. 1. januar 2016 udnævnt som partner i LETT. Joachim er specialiseret inden for finansieringsret og har 12 års erfaring. Han arbejder på LETTs kontor i København, hvor han rådgiver en række større danske og internationale virksomheder i finansieringssager. Derudover bistår han aktører i underholdningsbranchen i ophavsretlige og kontraktuelle sager. Joachim startede sin karriere som fuldmægtig i 2004 og kom i 2012 til LETT fra Lind Cadovius.

 

Michael Bjerg Hansen er udnævnt som partner i LETT Advokatpartnerselskab

Michael Bjerg Hansen er pr. 1. januar 2016 udnævnt som partner i LETT. Michael har ni års erfaring og er specialiseret inden for M&A-transaktioner. Han arbejder på LETTs kontor i København, hvor han blandt andet rådgiver i offentlige og private virksomhedsoverdragelser og om etablering af investeringsstrukturer, særligt inden for private equity. Han startede sin karriere som fuldmægtig i advokatfirmaet Nielsen Nørager. Efterfølgende kom han til Bruun & Hjejle, og frem til sin ansættelse i LETT i 2015 har han været hos Rønne & Lundgren.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies