Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Kristian Metz Brandt er den 1. februar tiltrådt som advokat på DAHL Advokatfirmas kontor i Randers.

25-02-2016
Nyt ansigt hos Dahl Advokatfirma

Kristian Metz Brandt er den 1. februar tiltrådt som advokat på DAHL Advokatfirmas kontor i Randers. Kristian var i den første del af sin tid som fuldmægtig ansat hos DAHL Advokatfirma i Viborg og efter en tur i København, er Kristian nu vendt hjem. Kristian beskæftiger sig med erhvervssager herunder bl.a. udarbejdelse af kontrakter samt konkurs- og insolvensret. Hos DAHL vil Kristian være tilknyttet forretningsenheden Corporate Commercial.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22