Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Partner og advokat i Horten Advokatpartnerselskab og bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion, Line Markert, Østerbro, fylder 40 år den 19. marts 2016.

17-03-2016
Rund dag: partner og advokat Line Market fylder 40 år

Partner og advokat i Horten Advokatpartnerselskab og bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion, Line Markert, Østerbro, fylder 40 år den 19. marts 2016.

 

Line Markert er blandt Danmarks førende advokater inden for energi- og forsyningssektoren, en position hun har bygget op i kraft af stor nysgerrighed og forståelse for sektorens praktiske virkelighed. Hun sidder sjældent stille på sit kontor, men er ofte ude hos klienterne på landets rådhuse og hos forsyningsselskaberne, hvor hun gerne trækker i gummistøvlerne og henter viden til det juridiske arbejde ved at undersøge virkeligheden og tale med alle mand i alle funktioner.

 

Line Markert er uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet i 2003 og begyndte karrieren som praktikant ved Den danske FN-mission i New York. Ambitionen var at arbejde med menneskerettigheder i diplomatiet. Efter praktikperioden startede hun som fuldmægtig i et af Danmarks største advokatfirmaer, Horten Advokatpartnerselskab, med et mål om, at det kun skulle være en kort overgang. Men arbejdet i Hortens afdeling for offentlig ret viste sig at være den rette hylde for advokaten, som i dag er en af de fremmeste specialister i kommuners og kommunale selskabers retsforhold. Hun blev optaget som partner i Horten i 2011.

 

Med sikker tæft for at få forskellige aktører og interessenter til at trække i samme retning har Line Markert været med til at skabe platformen for frugtbare samarbejder fx om klimatilpasning og forsyningssamarbejder mellem kommuner og forsyninger med meget forskellige interesser og ambitioner.

 

Line Markerts engagerede tilgang til specialeområdet afspejler sig også i aktiviteter uden for Horten: Hun er bestyrelsesmedlem i FOPS (Forum for Offentlig Privat Samarbejde) og repræsenterer Horten i Dagens Dagsorden - Forum for Offentlige Bestyrelser. Hun underviser i brancheforeningerne DAKOFA, Dansk Fjernvarme og DANVA, ligesom hun er medforfatter på flere bøger og en lang række artikler inden for hendes speciale.

 

Line Markert er opvokset i Tommerup på Fyn, men bor i dag på Østerbro i København sammen med sin mand og deres tre børn.

Line Markert er meget aktiv både til vands, til lands og i luften: Hun har flycertifikat og sidder selv ved styrepinden, når hun skal frem og tilbage til møder i Jylland. I fritiden sidder hun ved roret i parrets kapsejladsbåd, som bliver brugt så meget, det er muligt. Derudover er hun aktivt medlem af bestyrelsen for Dansk Sejlunion. Den 40 års fødselsdag skal da også fejres i Hellerup Sejlklub sammen med familie og venner.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22