Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

"Vi har i år 20 års jubilæum, og i den forbindelse har vi fundet det naturligt at revitalisere vores brand og at skifte navn.

08-04-2016
Advokatfirmaet "Rønne & Lundgren "skifter navn til "Lundgrens"

"Vi har i år 20 års jubilæum, og i den forbindelse har vi fundet det naturligt at revitalisere vores brand og at skifte navn. Vi har valgt et navn, som både virker bedre internationalt, og som samtidig i højere grad udtrykker hvem vi er", udtaler managing partner Thomas Stampe.

 

"Vi har igennem en lang årrække oplevet en konstant tilgang af nye kunder og forretning. Senest har vi med stolthed kunnet konstatere, at vi ifølge Merger Market i første kvartal 2016 har været blandt de 2-3 advokatfirmaer i Danmark, som har været allermest mest aktive indenfor fusioner og virksomhedsoverdragelse (M&A). Det er en placering vi er stolte af, og som overgår vores i forvejen flotte placering i 2015.

 

Vi tror på, at vores fremgang i høj grad skyldes, at vi arbejder ud fra en filosofi om, at vi vil være aktive partnere i vores kunders virkelighed, hvor vi gør en dyd ud af, at være tæt på vores kunder og engageret i deres virksomhed. Det er nemlig dette personlige engagement som gør, at vi oftere kan levere konstruktive, hurtige og enkle løsninger på selv komplicerede udfordringer.

 

Det er denne filosofi vi ønsker at udtrykke med vores nye navn. Med navneskiftet introduceres også vores nye slogan "Vi tager din forretning personligt", fortsætter Thomas Stampe.

 

Navneskiftet og firmaets 20 års jubilæum bliver fejret med et loungearrangement i Lundgrens domicil på Tuborg Havnevej 19 i Hellerup d. 29. april 2016.

 

Lundgrens blev stiftet d. 1. januar 1996 under navnet Rønne & Lundgren, og består i dag af ca. 110 medarbejdere hvoraf ca. 70 er jurister. Lundgrens væsentligste forretningsområder er fast ejendom, finans og kapitalmarked, M&A corporate, offentlig virksomhed og skat.

 

sro
 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22