Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Flere jurastuderende end nogensinde vælger Kammeradvokaten som ideel arbejdsgiver. Det viser den årlige undersøgelse af de unges valg af ideel arbejdsplads, som analysevirksomheden Universum netop har offentliggjort.

09-05-2016
Kammeradvokaten er årets højdespringer blandt jurastuderende

Flere jurastuderende end nogensinde vælger Kammeradvokaten som ideel arbejdsgiver. Det viser den årlige undersøgelse af de unges valg af ideel arbejdsplads, som analysevirksomheden Universum netop har offentliggjort.

 

Undersøgelsen gennemføres i København, Odense, Aarhus og Aalborg og tæller over 15.000 respondenter, hvoraf ca. 1000 er jurastuderende.

 

I år er Kammeradvokaten det firma, der i absolutte tal er steget mest inden for top 10.

 

”Det absolutte antal af jurastuderende, der har valgt os som ideel arbejdsgiver har aldrig været større. Og det er vi stolte af. Det er helt centralt for firmaets udvikling, at vi kan tiltrække og fastholde de unge talenter, der kan hjælpe med at skabe morgendagens virksomhed og bidrage med nye perspektiver og potentialer for os og vores kunder” siger Managing Partner Tomas Ilsøe Andersen

 

Fem pladser op fra sidste år

Samlet set er Kammeradvokaten rykket fra en 10. plads sidste år til en 5. plads i år. Ser vi udelukkende på advokatfirmaerne er Kammeradvokaten nummer tre i år. Inden for områderne uddannelse og udvikling indtager virksomheden en førsteplads på alle parametre.

 

Førende på uddannelse og udvikling

Kammeradvokaten har gennem et omfattende og prisbelønnet talentprogram og transparente karriereveje arbejdet intensivt på at være førende i branchen på disse områder, og det er godt, at det er blevet forankret hos de studerende. Derudover arbejder Kammeradvokaten med en lang række tiltag direkte målrettet de studerende som et talentspotterkorps, åbent hus-events, talentnetværk for kandidatstuderende blandt meget andet.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22