Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Lene Lange blev på en ekstraordinær generalforsamling den 10. maj 2016 valgt ind i bestyrelsen for Sund & Bælt Holding A/S.

11-05-2016
LETT: Partner Lene Lange indtræder i bestyrelsen for Sund & Bælt Holding

Lene Lange blev på en ekstraordinær generalforsamling den 10. maj 2016 valgt ind i bestyrelsen for Sund & Bælt Holding A/S.

 

Lene har været i LETT siden januar 2013. Hun er en af landets mest erfarne advokater inden for OPP (Offentlige Private Partnerskaber om anlægs- og infrastrukturprojekter),  ligesom hun ofte optræder som rådgiver for offentlige selskaber i forbindelse med investeringer i produktions- og procesanlæg.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies