Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat og partner Bent Ramskov, DAHL Advokatfirma, er den 7. maj fyldt 50 år.

11-05-2016
Advokat fylder 50 år

Advokat og partner Bent Ramskov, DAHL Advokatfirma, er den 7. maj fyldt 50 år.

 

Bent Ramskov rådgiver især virksomheder om skatteret og selskabsret. Kernekompetencerne tæller bl.a. skatterådgivning, omstrukturering af selskaber, generationsskifte, rådgivning og undervisning af andre rådgivere som revisorer og banker samt førelse af skattesager. Bent Ramskov har møderet for Højesteret, har en HD i regnskab og en Ph.d. i skatteret.

 

Bent Ramskov er også en travl foredragsholder og flittig skribent, der er forfatter til flere bøger og en række artikler om skatteretlige emner.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22