Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Advokat og partner Torben Buur, DAHL Advokatfirma, fylder 40 år den 29. maj 2016.

26-05-2016
Partner Torben Buur, DAHL, fylder 40 år

Advokat og partner Torben Buur, DAHL Advokatfirma, fylder 40 år den 29. maj 2016.

 

Torben Buur kom til DAHL Advokatfirma i 2003 og beskæftiger sig med erhvervsbeskatning, selskabsret og virksomhedsoverdragelser. Han bistår virksomheder med skatterådgivning og erhvervsretlige forhold samt skatteproces for de administrative klageinstanser og domstolene.

 

Selskabsretligt yder Torben Buur rådgivning om såvel almindelige som specielle selskabsretlige forhold -herunder planlægning af etablering og omstrukturering af virksomheder samt rådgivning af fonde. Endelig bistår Torben Buur køber henholdsvis sælger ved virksomhedsoverdragelser, både i forberedelses-fasen, ved kontraktforhandlinger og processtyring og ved den endelige gennemførelse.

Torben Buur er ekstern lektor i skatteret ved Aarhus Universitet og Copenhagen Business School og forestår løbende kurser primært for revisorer. Han er også forfatter til en række faglige artikler og medforfatter til bogen Sambeskatning.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies