Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Henrik Sjørslev opnåede sin kandidatgrad på Københavns Universitet i 1991. Han indledte sin karriere som fuldmægtig og siden ung advokat i advokatfirmaet Norsker & Jacoby

30-05-2016
Henrik Sjørslev, partner i LETT Advokatpartnerselskab, fylder 50 år den 2. juni 2016

Henrik Sjørslev opnåede sin kandidatgrad på Københavns Universitet i 1991. Han indledte sin karriere som fuldmægtig og siden ung advokat i advokatfirmaet Norsker & Jacoby. Som 29-årig blev han selvstændig med advokatfirma i eget navn, og året efter åbnede han et kontorfællesskab med 5-6 andre advokater. I 1998 var han med til at starte firmaet Schiersing & Sjørslev, som siden blev til det danske kontor for det Stockholmbaserede firma Nordia. I januar 2011 kom Henrik til LETT, hvor han blev partner og fra 2012 endvidere medlem af bestyrelsen. Henrik var LETTs første Managing Partner fra 2013-2015.

 

Henrik er fast kurator i Sø- og Handelsretten, tidligere medlem af bestyrelsen i Kuratorforeningen og nuværende medlem af bestyrelsen for Danske Insolvensadvokater, hvor han har ansvaret for foreningens internationale samarbejde og relationsopbygning for insolvensadvokater på tværs af landegrænser.

 

Siden Henrik dimitterede fra universitet har han været specialiseret i insolvensret. Han har stor praktisk erfaring og ekspertise inden for insolvensretten og har været involveret i nogle af de største og mest betydningsfulde konkurser og rekonstruktioner de seneste mange år. Henrik rådgiver kreditorer, der har engagementer med kriseramte virksomheder. Han rådgiver desuden den finansielle sektor inden for kredit- og panteretten, og han beskæftiger sig med erhvervsret i bred forstand, herunder førelse af rets- og voldgiftssager. 

 

Henrik bor på Østerbro sammen med sin hustru, Janne, og sine tre døtre. Fritiden bliver tilbragt sammen med familie og venner – gerne ledsaget af god mad og vin – og så går han på jagt og spiller tennis.

 

I anledningen af fødselsdagen afholdes der reception for venner, kolleger og forretningsforbindelser mv. torsdag den 16. juni 2016 kl. 15-17 hos LETT, Rådhuspladsen 4, 1550 København V.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies