Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


15-07-2016
Karsten Pedersen, partner i LETT Advokatpartnerselskab, fylder 40 år den 26. juli 2016


 

Sin unge alder til trods er Karsten Pedersen blandt de absolut mest aktive advokater inden for virksomhedsoverdragelser i Danmark. Karsten har stået bag flere end 150 transaktioner, og i det globale indeks Merger Market, der monitorerer virksomhedshandler globalt, rangerer han blandt danske advokater som nr. 6 i perioden 2010 til 2016. Blandt de seneste og mest kendte transaktioner er Sonovas opkøb af AudioNova, salget af FitnessWorld til FSN samt salget af e-conomic til HgCapital.

 

Karsten er vokset op i Kolding og vidste tidligt, at advokatgerningen var fremtiden for ham. Efter endt studentereksamen og et halvt år som backpacker i Australien dimitterede han som cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2003. Han indledte sin karriere med et stipendiat hos Kromann Reumert, hvor han efterfølgende blev ansat som advokatfuldmægtig. Siden har han været ansat i Accura og Rønne & Lundgren, hvor han var partner. I december 2015 kom Karsten til LETT som partner i LETTs M&A-afdeling. 

 

Med Karstens speciale inden for virksomhedsoverdragelser, kapitalmarkeder og børsforhold er han en efterspurgt og betroet rådgiver, der også har givet ham plads i en række bestyrelser. 

 

Karsten er gift med cand.oecon. Ditte Buchwald, sammen har de to børn og bor i Charlottenlund.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22