Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat og Managing Partner Tomas Haagen fylder 50 år torsdag den 15. september 2016. Samtidig med sin runde fødselsdag kan han fejre, at han har været del af advokatfirmaet Gorrissen Federspiel i 25 år, de seneste 18 år som partner.

14-09-2016
Tomas Haagen fylder 50

Advokat og Managing Partner Tomas Haagen fylder 50 år torsdag den 15. september 2016. Samtidig med sin runde fødselsdag kan han fejre, at han har været del af advokatfirmaet Gorrissen Federspiel i 25 år, de seneste 18 år som partner.

 

Efter endt uddannelse som cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1991 blev Tomas Haagen straks ansat på firmaets kontor i København. I 1994 modtog han sin advokatbestalling, og kort tid efter høstede den unge advokat – helt i tråd med firmaets ånd – internationale erfaringer under et arbejdsophold hos det anerkendte advokatfirma Slaughter and May i London. I 1999 blev han som 32-årig optaget som partner og medindehaver af firmaet. De seneste tre år har Tomas Haagen været en del af firmaets Partnerbestyrelse, og i 2015 blev han valgt som firmaets Managing Partner med ansvaret for den daglige ledelse og fortsatte udvikling af firmaet i den absolutte top af den danske advokatbranche. I begyndelsen af 2017 flytter Gorrissen Federspiel i København fra Dagmarhus ved Rådhuspladsen, hvor de har haft til huse siden 1989, til nyt kontordomicil knap 100 meter længere nede af Jernbanegade i de nyopførte tårne Alex Towers over for Tivoli.

 

Fagligt har Tomas Haagen specialiseret sig i rådgivning om virksomhedshandler og børsforhold, og han er i dag en af landets mest respekterede og benyttede advokater inden for disse områder. Han har et stort dansk og internationalt netværk, og han fungerer som betroet rådgiver for en lang række markante virksomheder, særligt i den finansielle sektor. Hans navn er blandt andet forbundet med store transaktioner som etableringen af storbanken Nordea, Group4Falcks fusion med Securicor og kapitalfondene EQT og Goldman Sachs’ overtagelse af ISS. Han er endvidere bestyrelsesformand i en række virksomheder og fonde, herunder Holm Kommunikation A/S, L5 Invest A/S, Albertsen Fonden og Deloitte Fonden.

 

Gorrissen Federspiel har udviklet sig fra at være et traditionelt højesteretssagførerkontor til en moderne vidensvirksomhed. For 25 år siden beskæftigede firmaet blot 37 jurister og i alt 80 medarbejdere. I dag tæller advokatfirmaet over 400 medarbejdere, hvoraf 225 er jurister fordelt på kontorer i København og Aarhus, og omsætningen er mere end tidoblet. En udvikling som Tomas Haagen gennem sin karriere i firmaet har været med til at præge, blandt andet som gruppeformand for firmaets største specialegruppe - Corporate/Mergers & Acquisitions. Gennem flere år som formand for Gorrissen Federspiels rekrutterings- og uddannelsesudvalg har Tomas Haagen været med til at ansætte og udvikle mange af firmaets dygtige profiler. Netop uddannelsen af fremtidens erhvervsadvokater fremhæver Tomas Haagen som et stort privilegium i arbejdslivet:

 

”Det er en meget væsentlig og givende del af hverdagen i et stort advokatfirma som vores at se ambitiøse og dygtige unge jurister udvikle sig til selvstændige advokater – først i mindre sager og senere i større og ofte ganske komplicerede sager. At klienten så ikke længere nødvendigvis ringer til mig, men til den unge advokat, der er blevet ”ældre”, er et af de bedste beviser på, at uddannelsen er lykkedes. Og dette er et af de aspekter, man som 50-årig kan glæde sig over hver gang.”

 

Internt er Tomas Haagen en højt respekteret kollega og kendt for højeste faglige dygtighed, og han er altid rede til at træde til med en hjælpende hånd i en travl hverdag.

 

Privat bor Tomas Haagen i Charlottenlund sammen med sin hustru Sanne Haagen og parrets tre børn. Fritidsinteresserne tæller alt, hvad der har med ”bjerge” at gøre – ski, vandring og mountain bike samt en stærk interesse for ishockey. På et tidspunkt var alle familiens fem medlemmer aktive på ishockeybanen, men i dag spiller kun børnene.

 

Gorrissen Federspiel holder reception for Tomas Haagen torsdag den 15. september kl. 15-17 i Dagmarhus, H.C. Andersens Boulevard 12 i København.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22