Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Den 24. september fylder advokat og partner i LETT Per Astrup Madsen 40 år.

21-09-2016
Per Astrup Madsen fylder 40 år

Den 24. september fylder advokat og partner i LETT Per Astrup Madsen 40 år.

 

Per er certificeret insolvensadvokat og har specialiseret sig i sager med en insolvensretlig vinkel og fungerer løbende som kurator i et betydeligt antal konkursboer og som rekonstruktør. Derudover yder han løbende udenretlig rådgivning til både banker, virksomheder og private om insolvensretlige problemstillinger. Pers speciale har bl.a. medført involvering i flere store insolvenssager i kølvandet på finanskrisen og i de senere år bl.a. rekonstruktionen af fodboldklubben Brøndby, rådgivning af ambulanceselskabet Bios og håndtering af nødlidende shippingfirmaer, senest konkursboet efter tørlastrederiet Copenship.

 

Efter dimission fra Københavns Universitet i 2001 var Per ansat hos Kammeradvokaten i perioden 2001-2005, hvorefter han skiftede til Nordia, hvor han blev partner i en alder af 32 år. I 2009 fik han møderet for Højesteret, og i 2011 kom han til LETT og blev certificeret voldgiftsdommer i 2015. Privat bor han på Østerbro med hustruen Pernille og deres to børn.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22