Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Partner og advokat i Horten Advokatpartnerselskab, Jim Øksnebjerg, Værløse, fylder 50 år den 28. september.

26-09-2016
Jim Øksnebjerg fylder 50 år

Partner og advokat i Horten Advokatpartnerselskab, Jim Øksnebjerg, fylder 50 år den 28. september.

 

Jim Øksnebjerg er specialiseret inden for virksomhedsoverdragelser, venture capital og den tunge del af selskabs- og fondsretten.

 

Som cand. jur. fra Københavns Universitet i 1993 blev han ansat i Erhvervs- og Selskabsstyrelse. I 1997 kom han til Horten Advokatpartnerselskab, hvor han har været equity partner siden 2001.

 

Gennem årene har Jim rådgivet i en lang række ofte meget komplekse transaktioner – en af de mest krævende var sagen om salg af Københavns Kommunes el-distributionen og en større aktiepost i det daværende Energi E2 for ca. 10.5 mia. kr. til DONG sideløbende med udskillelsen af Københavns Kommunes forsyninger.

 

Jim er en af de advokater, som har beskæftiget sig mest indgående med fondsretten herhjemme, og han har ydet rådgivning i en lang række fondssager, senest f.eks. ved etableringen af Middelgrundsfonden og Design Society (fond) samt den mulige fusion af Østre Gasværk og Republique.

 

Jim er en yndet sparringspartner blandt kollegerne hos Horten, når komplekse problemstillinger og sager skal analyseres og håndteres. Han deler gerne ud af sin viden i kollegiale fora og har f.eks. været medlem af juridisk udvalg under Danish Venture Capital & Private Equity Association (DVCA) siden udvalgets etablering. Jim har en omfattende undervisnings- og foredragsaktivitet bag sig inden for sine specialer og har bl.a. undervist i 10 år på Københavns Universitet, herunder i kapitalselskabsret.

 

Når Jim ikke passer advokatgerningen, nyder han at være sammen med familie og venner.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies