Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Navneskiftet markerer en lang transformation fra et historisk udgangspunkt i skatte- og strafferet til i dag, hvor TVC Advokatfirma tillige rådgiver virksomheder og privatpersoner inden for alle juridiske specialer.

10-10-2016
Advokatfirmaet Tommy V. Christiansen bliver til TVC Advokatfirma

Navneskiftet markerer en lang transformation fra et historisk udgangspunkt i skatte- og strafferet til i dag, hvor TVC Advokatfirma tillige rådgiver virksomheder og privatpersoner inden for alle juridiske specialer.

 

Fra én mand til en bred, dynamisk partnerkreds

Siden etableringen i 1988 er TVC Advokatfirma vokset fra at være et skatteretskontor med én meget dedikeret iværksætteradvokat og én sekretær til i dag at beskæftige 143 medarbejdere med assistance og rådgivning inden for alle erhvervsrettede specialer.

 

I dag dækker TVC Advokatfirmas rådgivning alle kommercielle muligheder og juridiske udfordringer, en virksomhed kan møde, og virksomhedsstrukturen er overgået til en bred, dynamisk partnergruppe. Helt fra start har det været vigtigt for advokatfirmaet at vokse gennem organisk vækst, frem for fusioner med andre kontorer; dette for at værne om og udvikle de stærke værdier, som firmaets grundlægger har svejset ned i vores DNA:

 

"Samtidig med at organisationen har udviklet sig, er det lykkedes os at holde fast i de vigtige grundværdier, som altid har kendetegnet firmaet. Høj faglighed, specialisering og undervisning har kendetegnet firmaet i alle årene og gør det stadig. Hvis jeg skal pege på en værdi, der er kommet til, er det, at vi er blevet mere juridisk bredt funderet end tidligere" fortæller advokat (H) Torben Bagge, der er Managing Partner i TVC Advokatfirma.

 

TVC Advokatfirma P/S har 143 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København og Kolding samt et partnerselskab i Roskilde.

Læs mere om TVC Advokatfirma på www.tvc.dk

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies